ЗА НАС

Добредојдовте во S&S – Silvi Style,  Вашиот прв избор кога сте во потрага по трикотажни производи. Ние сме посветени да го произведеме најдоброто за Вас, фокусирајќи се на квалитет, удобност и пристапни цени.

Повеќе

МАТЕРИЈАЛИ

100% ПАМУЧНИ ПРОИЗВОДИ

Производите се изработени од висококвалитен 100% памук. Памукот е природен материјал кој има бројни предности во споредба со другите материјали од кои би можеле да се изработат трикотажните производи. Имено, памукот ѝ овозможува на кожата да „дише”, не ги впива непријатните миризби, лесен е за одржување и алиштата изработени од него имаат подолг век на траење. Мек е и нежен, пријатен за носење, хипоалерген и погоден и за најчувствителните типови на кожа, бидејќи го редуцира ризикот од појава на инфекција. Претставува материјал идеален за одржување на терморегулацијата – зиме топли, во лето разладува. И крајно, но не и најмалку важно, памукот е биоразградлива материја која подлежи на рециклирање.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

ОДБЕРЕТЕ КОЛЕКЦИЈА

МАШКА & ЖЕНСКА
ДЕТСКА & БЕБЕШКА

S & S КОЛЕКЦИИ

СЛЕДЕТЕ ГИ НОВОСТИТЕ ОД НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Повеќе

СЛЕДЕТЕ ГИ НОВОСТИТЕ ОД НАШИТЕ СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Повеќе